Kljub temu, da se bliža decembrska evforija je mogoče čas, da se ob vsem tem mrazu in dežju spomnimo naših sončnih sobotnih poletnih druženj na Bregu ob Ljubljanici.

Neke julijske sobote, ko je bilo poletje v polnem teku, ko nam je vreme več kot služilo in ko je bil obisk na stojnicah kljub vročini dober, se je na eni izmed stojnic ustavila gospa in se zaljubila v najmanjšo Planico na svetu! Pa ne v skakalnico, tisto taveliko, ampak v miniaturen sladoled Planica od Renate in Marka, kralja in kraljici miniatur Brlogarka. Gospa pa ni bila katerakoli gospa, ampak gospa iz Ljubljanskih mlekarn – nad uhančki se je tako zelo navdušila, da so ju izpostavili na njihovih družbeno socialnih omrežjih in jima poslali sladki paketek sladoleda Planica.

Zgodba Renate in Marka je res navdihujoča; upamo, da še koga prepriča, da se nam bo naslednjo poletno sezono ob sobotah na Bregu pridruži s svojimi izdelki. Vsekakor pa vabljeni, da z nami delite svoje zgodbe o uspehu ter o priložnostih, ki so se vam morda odprle ravno zaradi Art marketa Ljubljana.

Vabljeni pa seveda tudi, da se nam pridružite na VIII. velikem božičnem Art marketu Ljubljana (17. – 23. 12. 2019, Artij pošte na Čopovi ulici v Ljubljani), za katerega je razpis za sodelovanje že objavljen.

..koliko sladoleda sta pojedla Renata in Marko, poglej na spodnjih fotografijah. 😉