Kratke video epizode Tine Lagler iz OSM Films

Tina kot samozaposlena v kulturi preprosto ni mogla samo sedeti doma in čakati, da se bo kaj zgodilo in premaknilo v času karantene, zato je zavihala rokave in se lotila projekta kratkih filmčkov “Ustvarjanje v karanteni”. K projektu je povabila ustvarjalce z različnih področij, ki so posneli svoje delo med štirimi stenami ter povedali, kako je ta čas izolacije vplival na njih kot osebe, ter na njihovo ustvarjanje. Tina je nato vse skupaj povezala v čutovito celoto in tako je nastalo 12 epizod, ki smo jih težko pričakovali vsak petek in jih še čakamo, saj je do konca projekta na ogled še nekaj kratkih filmčkov.

Pri projektu je sodelovalo kar nekaj artmarketovcev, med njimi Jagababa, Dalija Sega, Nina Kovačič in njen maček Bruno, Klavdija Zupanc, Hiškarija, Brlogarja Renata in Marko, Urša Špeh – Urssula, Matic Benet – Organized, Daša’s Pottery in mnogi drugi. V vsaki epizodi je predstavila po dva ustvarjalca in dva krasna ter edinstvena svetova povezala v enega. Še enkrat smo dokazali, da skupaj zmoremo marsikaj, če je le volja.

Vse epizode si lahko ogledate na OSM Facebook profilu: https://www.facebook.com/osmfilms/ oziroma na www.vimeo.com/osmfilm.